20 Haziran 2011 Pazartesi

Vanucci Mutfak Ambrato Serisi

Mutfak dekorasyonlarında görülen yenilikler, beklentileri aşıyor. Daha kullanışlısı, daha moderni ve daha fonksiyonel gibi sıralanabilecek isteklerin sınırı yok gibi. Dekorasyon, her zaman zengin ve keyifli bir konu olmuştur ancak, mutfak ya da banyoya gelince adeta bir tasarım yarışı var. Bazen dergi ya da benzer yayınlarda neredeyse uzay üstünü andıran mutfak tasarımlarını mutlaka görmüşsünüzdür. Kişisel beğeni ve tercih konusu olmakla birlikte klasik tarzları da seven birçok insan var. Klasik modern arası bir mutfak arıyorsanız, Vanucci Ambrato beklentileri karşılayabilir.

2011 için 30 farklı modelden oluşan 14 seri hazırlayan Vanucci, mutfak dekorasyonunun vazgeçilmez markaları arasında yer alıyor. Özellikle seride bulunan Ambrato, ince zevkleri ve zarif mutfakları sevenler için tasarlandı. Dönemsel dekorasyonları çağrıştıran modern mutfak anlayışı Ambrato, detaylarıyla ve kullanım özellikleriyle göz dolduruyor.

İnce işçilik: çekmece ve dolaplarda ulanılan ince işçilikler, görsellikte detaycılar ve farklı tarzları kullananların ilgi odağı olabilir. Sepet örgüsünü anımsatan ahşap, doğal renkler, camlı dolaplar ve raflar ile Ambrato, huzur dolu bir mutfak.

Geniş hacimli depolama alanı: Vanucci, mutfakta kullanım avantajlarına ve yer tasarrufuna çok önem veriyor. Bu yüzden mutfakta düzenli depolama, kiler dolapları, yer kazandıran sürgüler, çekmece içi özel çatal, kaşık ve bıçak sistemi ve köşe dolapları kullanıyor. Mutfakta zaman geçirmek artık çok keyifli. Bir şeyler ararken yorulmayacak çünkü Ambrato’nun mutfaklara getirdiği düzen karışıklığa engel olacak.

Ambrato mutfağın klasik tarzı yeniden aşık edebilir. Hiçbir zaman modası geçmez ve kalitesiyle uzun yıllar güzelliğini korur

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP