30 Haziran 2011 Perşembe

Gerflor'dan İki Yeni Zemin Kaplamaları

Creation zemin kaplaması - yoğun trafik alanları için tercih edilen ürün - toplam 2,5 mm kalınlığa ve aşınma 0,70 mm aşınma yüzeyi kalınlığına sahiptir.

Artline zemin kaplaması ise - düşük trafik alanları için tercih edilen ürün - toplam 2,0 mm kalınlığa ve 0,30 mm aşınma yüzeyi kalınlığına sahip.
Creation ve Artline ürün gruplarının geniş renk, desen ve ebat alternatifleri, bunun yanında çeşitli bordür ve dekoratif şerit alternatifleri kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Dayanıklılık, kolay bakım ve hijyen
Gerflor zemin kaplamaları, yüksek kalite ve kalın aşınma yüzeyi tabakası ile en yoğun trafik alanlarında kullanıma uygun. Noktasal yük ve darbelere karşı son derece dayanıklı.

Kolay bakım
Gerflor‘un patentli ve benzersiz Protecsol Koruma Kürü sayesinde zeminlerinizin bakım ve temizlik maliyeti minimum düzeyde. Fabrika çıkışlı özel cilalı yüzeyi sayesinde zemin kaplamalarınız özellikle ayakkabı lekelerine karşı ekstra dayanım gösteriyor.

Hijyen Antibakteryel özelliği sayesinde bakteri ve mantar oluşumuna izin vermiyor.

Creation Wood zemin kaplamaları her zevke hitap edebilen sıcak ahşap görüntüsüyle, doğanın çok yönlülüğünü yansıtıyor. Creation Wood doğadaki pek çok ağaç türünü birebir kopyalayarak yerler için pratik ve güzel bir görüntü sunuyor. Geleneksel meşe ve kayının yanısıra maun, merbau ve teak gibi egzotik ağaçlar da mevcut desenler arasında. Bambunun düz ve modern görüntüsüyle daha budaklı rustik ağaçlar bir arada kullanılarak sonsuz sayıda çeşit oluşturulabiliyor ve kontrastlar yaratılabiliyor.

Creation Mineral Doğal materyallerden ilham alan Creation Mineral, kullanıcıya mermer, kireç taşı ve arduvaz gibi doğal taşların zenginliğini sunuyor. Farklı mineraller bir arada kullanılıp elementler arasında uyum yaratılarak eşsiz, girift, kakma desenler oluşturulabiliyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP