20 Haziran 2011 Pazartesi

Dilaqua Banyo Modelleri 2011

Dilaqua, demir çelik endüstrisinde 30 yıllık deneyime sahip Polymetal’in dekorasyon dünyasına kazandırdığı seçkin bir marka. Banyo dekorasyonu alanında iddialı tasarımlar sunan Dilaqua, banyolara Spa mutluluğunu taşıyacak. Bunun için banyo aksesuarları ve banyo küveti yapı malzemesi olarak Dilaqua, bakır kullanıyor. Dilaqua’nın bakırı tercih etmesinin nedeni; sağlıklı ve rahatlatıcı bir yapıya sahip olması aynı zamanda da farklı ve şık bir dekorasyon malzemesi olması.

Banyoda Bakır Etkisi
• Vücuttaki statik elektriğini alır
• Vücudu rahatlatır
• Günlük alınması gereken bakır ihtiyacını destekler
• Antibakteriyeldir, mikrop ya da virüs barındırmaz
• Cildin yenilenmesini ve sağlıklı görünmesini sağlar.

Dilaqua, banyo küvet ve aksesuarlarında yüksek oranda saf halde bulunan bakır kullanıyor. Banyo gibi ıslak ortamlarda iyonlara ayrılan bakır daha etkili olmaktadır. Bakır vücuda nüfus eder ve kişisel temizlikte faydalı olur. Banyodaki bakır, rahatlatma özelliği ile Spa etkisi yaratır. Bakır küvetin ve suyun etkisiyle tene yayılan bakır iyonlarının verdiği huzur, banyoda geçirilen zamanı arttırabilir

Dilaqua Bakır Aksesuarlar

Ayakizi: Bedenin tüm yükü, negatif enerjisi hatta zehri ayaklarda ve topuklarda toplanır. Bu nedenle Dilaqua, bakır ayakizi tasarladı. Suyun şifası ile bakır ayakizi, cildi negatif enerjilerden ve stresten arındırır.

Elizi: Elizi şeklinde tasarlanan bakır aksesuarlarla, vücutta dolaştırılarak masaj yapılabilir. Suyun etkisiyle bakır iyonlar vücudu rahatlatır ve arındırır.

Taş Serisi: Banyoları dekoratif taşlarla süsleyebilir aynı zamanda da şifasından yararlanılabilir. Eklem ağrılarını gidermek ve rahatlamak için faydalı olacaktır.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP