30 Haziran 2011 Perşembe

Yaratıcılığınızı Yaşam Mekanlarınıza Yansıtın

Mutfakta not alacak yer var mı?
Mutfak duvarlarınız not almak, tarif yazmak, diyet listeleri kaleme almak için oldukça kullanışlı. Bunu daha elverişli hale getirmek de duvar kağıtlarının işi.

Kiremit renginde seçtiğimiz mat duvar kağıtlarını duvarın üst bölümüne yatay bir şekilde yapıştırın ve başlayın yazmaya. Hem dekoratif, hem pratik oldu.

Her duvar bir gardırop
Gardırobunuz eski veya kullanışsız mı? Sorun değil. İsteğinize göre, evinizin uygun gördüğünüz her köşesi gardırop olmaya adaydır.

Tabi şık bir duvar kağıdı yardımıyla. Duvar kağıdını tasarladığınız bir duvara veya suntaya yapıştırın, üzerine raflarınızı monte edin. Açık bir gardırop sistemi için oldukça görsel ve şık bir tasarım.

Panosuz olmaz
Çalışma köşelerinin vazgeçilmezi duvar panolarını herkes sevecek diye bir kural yok. Masanızın arka duvarına yapıştıracağınız, duvar kağıdıyla kaplı bir strafor size çok dekoratif bir pano olarak hizmet verecek.

Askı sisteminde devrim
Askılar genelde çok da göze hitap etmezler. Ama bizim için değil. Çünkü artık onların da kendine has bir tarzı var. Tabi yine duvar kağıdıyla.
Duvara uyguladığınız duvar kağıdının üzerine yuvarlak beyaz kağıtları yapıştırın ve tam ortalarına çiviler çakın. Artık kendi tarzına sahip, mekanı güzelleştiren, dekoratif bir askılığımız var.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP