24 Temmuz 2011 Pazar

Bellona Serisine Yenisini Ekledi

Ev modasının öncüsü Bellona, birbiri ardınan sunduğu özgün tasarımları ile evlerdeki şıklık yarışını devam ettiriyor. Bellona, dekorasyonun yönünü belirleyen 2009 koleksiyon modellerine bir yenisini daha elegance ile ekliyor…
Ev modasının öncüsü Bellona, 2009 tasarımlarını art arda tüketici ile buluşturmaya devam ediyor. Her zevke hitap eden ürünleri ile ev modasının yönünü belirleyen Bellona, Elagance Majör ve Elegance Lüks olarak iki farklı alternatifle tüketiciyle buluşturuyor.

Yeni koleksiyonun iddialı ve şık tasarımı Elegance ile Bellona, salonlarda yeni trend bakır ve krem deri renginin büyüsünü gözler önüne seriyor. Deri ve parlak kumaşlarla bütünleşen ve farklı bir tarz yaratan Elegans Lüks, iki adet üçlü kanepe ve iki adet berjerden oluşuyor. Deri ve parlak kumaştan tasarlanan kırlentlerin üzerindeki swarovski taşlı toka ile model, güzelliği detaylar içerisinde de göz alıcı şekilde yansıtıyor.

Fonksiyonel olarak da kullanım kolaylığı sağlayan Elegance’ın kanepeleri yatak ve sandık olarak kullanılabiliyor. Bellona ev modası konsepti çerçevesinde takım için özel olarak ürettiği sehpa ile de hem dekoratif hem de kullanışlı bir ünite sunuyor. Elegance’ın şıklığını tamamlayan Bellona halılar da salonlarda ayrı bir atmosfer yaratıyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP