30 Temmuz 2011 Cumartesi

Vitradan Klozet, Lavabo, Küvet ve Pisuvar Modelleri 2011

Blue Life; Vitra, artema, Vitra Therm’den oluşan tüm Eczacıbaşı Yapı ürünleri Grubu markalarının üretim felsefesidir.. Gelişen teknoloji sayesinde artık az su , az enerji harcayan ürünler artık bilinçli tüketiciler tarafından tercih edilmekde. Bizlerde bu ürünleri sizlere sunma çabası içersindeyiz. Şimdi bu ürünler hakkında hep beraber bilgi sahibi olalım , evini yeniden dekore eden , evlenen yeni çiftlere yeniliklere açık olan herkese gelsin bu bilgiler o halde..

Blue Life Ürünler:
Dünyanın en az su harcayan klozeti:
2,5/ 4 lt klozet Dünyadaki ilk LGA onaylı 2,5/ 4 lt yıkama yapabilen klozet ile % 60 ‘ a varan su tasarrufu gerçekleşiyor.Ve böylelikle düşünün kullanılan her 250 klozet ile 1 yılda 3 olimpik havuz kadar su tasarrufu…

Sıçratmayan pisuvar:
Sıçratmayan yüzey ve sensörlü yıkama teknolojisi sayesinde pisuvarlarda gereksiz su tüketimi engelleniyor, daha az su ve deterjanla temizlik sağlanıyDaha az su ve kullanan lavabo ve küvet:
MOD lavabo, 6 cm derinliğindeki tasarım sayesinde hem daha az kaynak kullanarak üretiliyor hem de kullanıcısının tükettiği su miktarını azaltıyor.
Water Jewels koleksiyonunda bulunan küvet, sektör standartı olan 38- 44 cm arasında değişen iç yüksekliği 30 cm ‘ye düşürerek daha az su tüketilmesini sağlıyor . 42 cm’lik dış yüksekliğiyle ise özellikle yaşlı ve bedensel engelli kullanıcıların giriç/ çıkışlarını kolaylaştırıyor.Su harcamadan hijyen sağlayan pisuvar:
Susuz pisuvar içindeki özel kartuşu sayesinde hiç su harcamıyor. Kanalizasyon sistemindeki kötü kokuların banyo ortamına dağılmasını engelleyerek hem hijyen sağlıyor hem de koku önleyici özelliğiyle banyoda konforu artırıyor. Vitra pisuvar modelleri, ile banyonuzun köşesini tutuyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP