25 Temmuz 2011 Pazartesi

Şık Kumaşlar ve Canlı Renkler

Salonda oturma konforunu ve fonksiyonel beklentileri karşılayan tasarımlarıyla beğeni toplayan Pano; mekan bütünlüğünün altını çizen çalışmaları ile öne çıkıyor.
Farklı büyüklükteki salon ve oturma odaları için köşe ünitelerinden koltuk takımlarına dek geniş bir yelpazeyi beğeniye sunan Pano; modernizmin sade ve etkileyici çizgilerinden yola çıkıyor.

Markanın Maraton adıyla modelleştirdiği oturma grubu; kullanıldığı alanda ferahlık ve genişlik duygularını yansıtıyor.

Şık kumaş seçenekleri ve canlı renklerle donatılabilen takım; kanepelerle koltuklardan oluşturulmuş. Modelin üçlü kanepesinde tek kol uygulamasına gidilerek, farklı oturma ve dinlenme ihtiyaçları için alan sağlanmış. Tüm ünitelerde gövde, oturma minderleri ve kol kısımlarında kumaş giydirmelere yer verilmiş.

Yatak olabilme işlevinin de eklendiği Maraton’da gövdenin alt kısmı ile diğer yanları arasında kontrast tonlarla hareketlilik sağlanmış. Bu kombinasyonun, başka renklerle de tercih edilebilmesine dikkat edilmiş.

Sleppo modeli ise Pano’nun geniş köşe grubu koleksiyonundan bir örnek. Metal ayaklar üzerinde kurgulanan Sleppo’nun kol kısımlarının dışa doğru bir açıyla düşünülmüş olması, estetik açıdan olduğu kadar oturma ve uzanma rahatlığı açısından da iyi bir çözüm sunuyor.

Modelin ayrı ayrı da kullanılabilen iki kanepesini, köşe formunu tamamlayacak kare puf birleştiriyor. Marka; bu pufun ve iki kanepenin mekan içinde değişken kombinasyonlara izin verebilmesi için, pufu ana ünitelerle uyumlu ve farklı renkte kullanmış.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP