28 Temmuz 2011 Perşembe

Persan Home Studio Serisi

Dünyadaki her şey hızla, akıl almaz bir şekilde değişiyor. Her birimizin renkli yada siyah-beyaz ama mutlaka bir hikayesi var. Ve artık hepimiz kendi hikayemizi anlatan tasarımlarla sıradanlıktan uzaklaşmak istiyoruz. Artık birey olarak algılanmak ve bu doğrultuda hizmet almak istiyoruz.
Bireyselliğimizi ve yaratıcılığımızı dış görünümümüzde olduğu kadar evlerimize de yansıtıyoruz. Bu yaklaşım, 1975 yılında kurulan ve yurtiçi ve yurtdışında, bir Türk markası olarak koleksiyonları ile hayranlık uyandıran Persan Home Studio’nun yaratım felsefesidir; farklı örgülendirmeleri, renkleri ve desenleri, yeni ve farklı üretim tekniklerini beraber kullanarak tamamen bireysel, kişiye özel kumaşlar yaratmak.

Bu felsefe ile bireylerin kendi stillerini yaratacakları mekanların oluşumuna ilham verecek çeşitlilikte koleksiyonlar hazırlayan Persan Home Studio’nun koleksiyonlarının tek değişmeyen temeli kalite.

Persan Home Studio her yıl, yeni hazırladığı koleksiyonlarda, geçmişin köklü izleriyle günümüz form ve renklerini birleştirerek kendine has ve orijinal bir dil yakalıyor.Kültürünün zenginliğinden aldığı güçle, günümüz yaşam koşulları ve bireysel zevkler arasındaki uyumu sağlamış, sürekli araştırmaya, keşfetmeye ve üretmeye odaklı bir dil.

2006 Koleksiyonu
Pamuk ve keten gibi doğal elyafların yanı sıra polyester karışımların da kullanıldığı, naturel renklerde, dingin desenlerden oluşan kumaşlar…..

Yine çok alternatifli elyafların bir arada veya ayrı ayrı kullanıldığı, çok çeşitli doku ve renk seçenekleriyle zenginleşen düz kumaşlar….

Mat ve parlak kombinasyonların bir arada kullanıldığı klasik ve modern tarzda şık döşemelikler…

Alabildiğine parlak, ince, dökümlü, cazibeli perdelik kadifelerin yanı sıra, doğal ham keten zemin üzerine kullanılarak hem modern hem de klasik mekanlara kolaylıkla uyum sağlayabilecek, çarpıcı renklerde, heyecan uyandıran kadife döşemelikler…

Klasik renklerde, yumuşak dokunuşlu, altın, bakır ve gümüş varak baskılı lüx kadifeler…

Geçmişten kalan derin romantik duyguları harekete geçiren dantel tüller ve yine dantel desenli perdelikler…

Göz alıcı pırıltılı simli, altın, bronz ve gümüş ışıltılar yaratan, metal iplikler katılarak dokunmuş tafta perdelikler…

%100 ipek, zarif çizgili organzeler, keten, koton ve polyesterle örgülendirilen ipek perdelikler…

İnanılmaz renklerinin ahengiyle asalet ve ihtişamı çağrıştıran nakışlı ipek perdelikler…

Büyük desenli, baskı, kesme ve yakma tüller…

Desen ve parlak renklerin degrade geçişleriyle büyüleyici, kumaşların divası taftalar…

Hazırlanmakta olan 2007 Koleksiyonu hakkında ipuçları vermek gerekirse; Çok büyük klasik desenlerin ultra modern stilize edilerek modern renklerle yorumlandığı perdelikler. Çok renkli, örme tül ve perdelikler, danteller, kadife ve ipekte sıra dışı yaklaşımlar.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP