28 Temmuz 2011 Perşembe

Sonbahar Renklerinin Coşkusu Turuncu Dizaynda!

Turuncu Dizayn’da Sonbahar mevsimi başladı bile! Yaprakların çıtırdayışlarını, rüzgarın hafif ve tatlı esintisini duyumsayacağınız bir ortam sunan mağaza, bu güzelliği evlerinize taşımaya kararlı… Mağaza, konseptinde yaptığı yeniliklerle, dekorasyondan, müşterilerine teklifte bulunduğu sürprizlere kadar pek çok değişiklik ile sizleri bekliyor olacak…
Yaprak dökümü ve güz renklerindeki baharat tonlarını koleksiyonundaki yeni jakar grubu fonluklarda keşfedebilirsiniz. Yepyeni tüller ise jakar kumaşlara eşlik edecek şekilde tasarlandı. Çok beğenilen Çin ve Japon gül motifleri, tarçın, taba, kiremit, kahve, bakır, yeşil ve hardal renkleriyle tamamlanıyor ve yeni trendlerin arasında egzotik görünümüyle ön plana çıkıyor. Canlı ve modern renklerle klasik modellerin karışımı sayesinde ise yepyeni bir tarz oluşturarak farkını yeni sezonda da ortaya koyan marka, evlerini dekore etmek isteyenlerin öncelikli tercihi olmayı sürdürüyor.

Turuncu Dizayn’da esen farklı hava çok hoşunuza gidecek. Fabric marka ürünlerini bulabileceğiniz mağaza, baştan yaratılmış haliyle bu sezon da mekanları kaliteli, özel kumaşlarıyla renklendirecek.

Fabric… Mekanlar şimdi pek çekici…

Fabric yeni hikayelerle karşınızda… Modayı takip ederek tasarımlarını değişen teknolojiyle birleştiren marka, Türkiye’nin önde gelen tekstil firmalarından biri. Ürün çeşitleri, tarzları birbirinden ne kadar farklı olursa olsun, müşterilerin farklı beğenilerine cevap sunar nitelikte. Kendine hayran bırakan renk varyasyonuna ve farklı desenlerine çekimser kalamayacaksınız.

Gelecekle buluşmak için geçmişi çağıran Osmanlı motiflerinden, tatlı düşlerin buğulu renklerini anımsatacak kumaşlara, canlı ve enerjik renklere açılan bir yelpazede, sahip olmak isteyeceğiniz bin bir masal, bin bir hikaye ile karşılaşacaksınız. Çağdaş mekanlar yaratmak için pek çekici alternatifler sunan Fabric, evlerinizin dekorasyonu için ipuçlarını sizlerle paylaşıyor. Size de Fabric’ten aldığınız ilhamla yaratıcılığınızın sınırlarını zorlamak kalıyor. Hayatı şekillendiren alışkanlıklara imzasını atan marka mekanlardaki ifade biçiminizi yansıtmaya devam edecek…

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP