25 Temmuz 2011 Pazartesi

İpek Mobilyadan Estetik Tasarımlar 2011

Özenle, sevgiyle hazırlanan bir yemeği şölene dönüştüren; o yemeğin nasıl ve nerede sunulduğudur. İpek Mobilya; yemek ustalarına özel bir servis önerisi getiriyor: Victoria yemek odası takımı.
Bu akşam dostlarınızla, evinizde yemeğe çıkmaya ne dersiniz? Sevdikleriniz için kentin en sıcak, en güzel restoranı sizin eviniz. Uzayan sohbetler, paylaşımlar, yakalanan atmosfer.

Her biri size, sevdiklerinize ve evinize özel değil mi zaten? Böyle bir yemekli buluşmada; zamanın keyifle akması için size yardımcı olacak bir çok eşya var.

Özel günler için seçilen porselenler, şık peçeteler, özel bardaklar, mutfaktan kokuları gelen nefis yemekler ve elbette bir de bu yemeğin yeneceği mekanın zarif, sıcak çizgileri.

İpek Mobilya koleksiyonunda karşımıza çıkan Victoria modeli; bir yemek odası tasarımında ergonominin, ince detayların ve estetiğin nasıl uygulanabileceğine yönelik anlamlı doneler sunuyor.

Takım içinde sunulan vitrinde gümüşlerinizi ve kristallerinizi sergilerken, kolay açılır çekmecelere sahip konsolda porselen tabaklarınızı güvenle koruyabiliyorsunuz. Modelde uygulanan özel kaplama sayesinde, takımda yer alan tüm modüller kolayca temizlenebiliyor.

Çağdaş çizgilerle yeniden yorumlanan Victoria; titizlikle seçilen malzemeleri ve çarpıcı renkleriyle modern tarzda dekore edilmiş yaşam alanları için ideal seçeneklerden biri olarak belirginleşiyor. Modelin dizayn aşamasında aldığı form da hem dar hem de geniş mekanlarla kolayca uyum sağlamasına yardımcı oluyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP