25 Temmuz 2011 Pazartesi

Elit Bir Yemek Atmosferi

İpek Mobilya’nın Tosca adını verdiği yemek odası takımı; ağırbaşlı ve vakur havası ile ilgi çekiyor. Paylaşımların belki de en fazla öne çıktığı anlar yemek masalarında gerçekleşiyor.
Aile bireyleri bir araya geliyor, dostlar buluşuyor, hayata, umutlara, günün nasıl geçtiğine dair sohbetler birbirini izliyor. Bu denli özel anları yaşatan yemek odalarının, ev yaşamı içindeki konumu da paralel bir çizgi sergiliyor.

Yemek odasından beklenen farklı olguları bir araya getirerek Tosca modelini yaratan İpek Mobilya; konforlu, estetik, kolay kullanım özellikleri ve işlevselliği içeren bir tasarım oluşturmuş.

Tosca’da ilk dikkat çeken unsur, piton derisi. Bu alışılmışın dışında malzemeyi vitrin kapakları, aynalı konsolun çekmece ve kapakları, TV sehpasının kapakları ve sandalyelerin oturma yerlerinde kullanan marka; modelin klasik havasına da farklı bir tat katıyor.

Modelde yer alan vitrin ve köşe vitrin ünitelerinde yer alan cam raflar, LED ışığının da katkısı ile dikkat çekici ve modülleri belirginleştirici özellikler sergiliyor. Tasarımı güçlendiren bir başka unsur ise; masa dışında kalan modüllerdeki yuvarlatılmış ve yumuşatılmış köşe uygulamaları.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP