20 Temmuz 2011 Çarşamba

Yazın Tadı Bahçede Çıkar

Havaların ısınmasının en güzel yanlarından biri, açık mekanlarda geçirilen zamanların artması. Ama bahar gelince kendimizi doğanın kucağına özgürce bırakmak, ağaçlarla ve çiçeklerle içiçe olmak rahatlıktan ve şıklıktan vazgeçmek anlamına gelmiyor artık. Bahçenizde ve evinizin dış mekanlarında geçirdiğiniz zamanları daha konforlu ve keyifli geçirmenizi sağlayacak sayısız mobilya ve aksesuar seçeneği mağazalarda çoktan yerini aldı. Siz de yazın keyfi bahçede, terasta, balkonda çıkar diyenlerdenseniz birbirinden farklı malzeme ve tasarımlara sahip bahçe mobilyalarına bir göz atın...

İCA dan behçenizde İngiliz asaleti
İCA Home - amp Garden 2006 sezonunda outdoor mekanların ve bahçenizin her köşesini cıvıl cıvıl bir yaşam alanına dönüştürüyor. Kenzo nun floral desenli ve neşe dolu plaj havlularından, ruhunuzu okşayan yatak takımlarına, sıcak yaz gecelerinde üzerinde keyif sofraları kuracağınız Gloster, Sunwood, Orchard s masa takımlarından dünyanın en ergonomik oturma gruplarına kadar bahçede yaşam kalitenizi artıran her ürün İCA Home - amp Garden da bulunuyor.

2006 yılının en çarpıcı ürünlerinden biri dünyaca ünlü İngiliz markası Gloster dan geliyor. Gloster ın Geneva Oturma Grubu, kullanılan paslanmaz çelik, tik ağacı ve sentetik elyafın farklı karakterlerinin mükemmel birleşimi, modern ve sıcak bir dizayna hayat veriyor.

Geneva serisinde, alüminyum, sentetik örgü ve tikağacının muhteşem uyumu göz kamaştırıyor. Geneva da dünyanın en kaliteli, gerçek tik ağaçları kullanılıyor. Tik ağacı, içerdiği doğal yağ sayesinde en zor hava koşullarına bile dayanabiliyor. Dünyada yalnızca muson bölgelerinde yetişen tikağacı, en değerli ağaç türü olma özelliğini de sahip. Sandalyelerde kullanılan dayanıklı el yapımı sentetik örgü ise bahçelerinize benzersiz, estetik ve şık bir görünüm kazandırıyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP