25 Temmuz 2011 Pazartesi

Modern, Sade ve Şık Bir Mekan Yaratın

Yaşam hızla akıp gidiyor. Çevremizdeki her şey, zamana endeksli bir yarış içinde. Bu baş döndürücü tempoda, evimize dönüşler yaşıyoruz.
Kimi zaman dinlenmek, kimi zaman arınmak, kimi zaman da kendimizle ya da sevdiklerimizle baş başa kalmak için daha ideal bir yer var mı? Bizi en doğru ifade eden olgulardan biri olan evimize, Sihir Mobilya’nın gözünden baktık. Karşımıza modern, yalın, az eşya ile şık çözümler üreten bir mekan çıktı.

Günlük yaşamın stresinden, koşturmacalardan yoruldunuz ve kendinizi evinize attınız. Biraz dinlenecek, kendinize zaman ayıracak, ertesi güne hazırlanacaksınız. Ya da hafta sonunuzu evinizde zaman geçirerek değerlendirmek istiyorsunuz.

Birkaç detayla ilgilenecek, yorucu olmayan, yarım kalmış işlerinizi tamamlayacak, hobilerinize zaman ayıracaksınız. Her iki durumda da eviniz; size özgür alanlar yaratabilmeli. Ferah, sizi yansıtan tarzda ve burada geçireceğiniz zamanlardan keyif almanızı sağlayacak bir yapıda.

Günümüzde iç dekorasyonda baskın akımlar, birbiri ile rekabet eden stiller; bireylerin kendilerine özgü mekanlar oluşturmasını kolaylaştırıyor. Abartısız, sade bir yapıda şekillendirilen mekanda; renklerin ve formların ön plana çıkmasına olanak verilmiş.

Natuzzi’nin tasarımları, salonda baskın bir karakter yansıtmak için ideal formlar sunmuş. Çekici köşe takımı; modüler sistemi ile farklı çözümler üretmeye olanak veriyor. Deri ya da kumaş tercihi, evinizin genel konseptine uyum sağlayacak çeşitliliği sunuyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP