30 Temmuz 2011 Cumartesi

Seçmekte Zorluk Çekenlere

Broderi Narinin 21 ürün grubundan oluşan Tematik Koleksiyonumda, her tema başlığının farklı bir öyküsü bulunuyor. Renk ve doku bazında gruplanan tül ve perde seçenekleri, Natura, Zen, Safran, Viola gibi tema başlıkları altında sunuluyor.
Seçim yapmakta zorlananlar bile, temaya karar verdikten sonra, o tema altında hayal ettikleri ürünleri kolayca seçebiliyorlar. Müşteriler, birbiriyle uyum içindeki tül ve perde gruplarını aynı kartelâ üzerinde görüp değerlendirebilme olanağına sahip bulunuyorlar. Böylece doğru kombinasyonlar arasından, kişisel beğeni ve beklentilere en uygun tercihi kolayca yapabilme avantajı elde ediyorlar.

Broderi Narinin Tematik Koleksiyonumda, farklı renk, doku ve desen armonisine sahip 500′den fazla ürün yer alıyor. Broderi Narin, Tematik Koleksiyonumu İstanbul’da Mahmutbey Taşocağı Caddesi üzerindeki Broderi Narin Fabrika Satış Mağazası ile tüm Türkiye’ye yayılmış, 60′a yakın Broderi Narin satış noktasında müşterilerine sunuyor.

Broderi Narinin, diğer koleksiyonları ise, Türkiye çapında 250′den fazla bayi ve satış noktasında tüketici ile buluşuyor. Broderi Narin, tüm satış noktalarında 80 yılı aşan birikimiyle, dikişten, montaja ve evdeki son ütüye kadar her aşamada, koşulsuz müşteri memnuniyetini esas alan bir anlayış içinde hizmet veriyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP