24 Kasım 2010 Çarşamba

Kompozit Panel Cephe Kaplama

Kompozit’in anlamı bir çok çeşitli maddelerin homojen yani eşit miktarda birleştirilmesiyle meydana getirilen elemanlara verilen addır. Kompozit paneller ise bir çok panel karışımıyla bir araya getirilen ( cam, alüminyum vb.) panel sistemleridir.
Kompozit paneller çoğunlukla sandviç panel türünde hazırlanırlar bunun nedeni sandviç panellerin daha kolay monte edilmesi ve ucuz maliyetinin olması nedeniyle bir çok sosyal tesislerde, yüzme havuzlarında, Fabrikaların çatılarında, restoran firmalarının kışlık bahçelerinde, otellerde ve bir çok spor tesislerinde kullanılmaktadır.

İki tarafı levha ile çevrilmiş çift yapılı Alüminyum Kompozit paneller renk ve boyama teknikleriyle olarak da ileri derecede kullanılır, çok fazla tutulmasının dolayı alternatif renk seçenekleri giderek artmakta olan bu sandviç panel cepheleri camyünü ilede uygulanabiliyor.

Sandviç panel cephelerinin bir alternatifi olan kompozit panel cepheleri cam yünü eklendiğinde sandviç panellerde görülen yangın sırasında zehirli ve boğucu gaz çıkışını önlüyor. Bunun nedeni ise camyünün yangına karşı dirençli olması. Bunun dışında Standart panel cephe, ahşap desenli ve granit modelli seçenekleri de bulunmaktadır.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP