22 Kasım 2010 Pazartesi

Mobilyadan Çok Daha Ötesi

Bellona nın yeni ürünü Paradise; modern tasarımı, üstün mobilya kalitesi, baharın en güzel renklerini yansıtan çiçekli motifleri ve fonksiyonel kullanımı ile bir koltuk takımından beklenen performanstan çok daha fazlasını sunuyor.

Her tür özelliğin mükemmel bileşimini yansıtan ve salonlarda bahar havası estiren Paradise, isteğe göre şık koltuk takımı veya rahat bir köşe takımı olarak tercih edilebiliyor. Paradise ile farklı zevklere göre; renk, desen ve kalitedeki kumaşlar ile özgün kombinasyonlar oluşturmak da mümkün. Ayrıca Paradise ürün gruplarında kullanılan kumaşların halıları da uyumu yakalamak isteyenler için üretiliyor.

Köşe takımlarında krem ve kahverenginin ahengi, koltuk takımlarında ise baharı yansıtan yeşilin en güzel tonu ile kahverenginin göz kamaştıran uyumu en çok beğeni gören renkler arasında yer alıyor. Ayrıca koltuk kolları ve bazada, düz ve hasırlı deri kombin uygulamaları ise dekorasyonda modernlik ve estetiğin gizli detaylarını yansıtıyor.

Fonksiyonellikte de sınır tanımayan Paradise koltuk takımının ikili versiyonu sandık, üçlü koltuğu ise şık bir yatak olma özelliğine de sahip. Koltuk takımı ile aynı özellikleri taşıyan Paradise köşe takımının ayrıca uzanmalı ünitesi sağ veya sol tarafa monte edilebilecek şekilde tasarlanarak tercihe ve mekânın konumuna maksimum fayda sağlıyor

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP