26 Kasım 2010 Cuma

Cam Balkon Sistemleri

Sitemizde modern yaşam alanlarını oluşturma yollarını tanıtmaya devam ediyoruz. Cam balkon kapatma sistemleri evinizde estetik ve fonksiyonel bir balkon yaratmanın en modern yoludur. Cam bloklardan oluşan sistem açılıp toplandığında çok az yer kapladığından balkonunuzu yer kaybı olmadan kullanmaya devam edebilirsiniz. Sistem kapalı haldeyken rüzgar, kar, yağmur, toz, duman, gürültü, vs. gibi dış etkenlerden, güçlendirilmiş cam blokları sayesinde sizi izole etmeyi başarıyor. Balkonlarımızı mevsimsel hava değişikliklerine göre tekrar tekrar dizayn etmektense, bu sistemle devamlı kullanılabilen bir mekan yaratmak çok daha pratik olmaktadır.

Sistemin gözle görülen ” mimari etkileyiciliği, manzara ve görüntü kaybı oluşturmaması, dış etkenlerden sizi koruması, balkonunuzun dört mevsim….

kullanılabilir bir alan haline gelmesi,vs..” gibi özellikleri dışında, bir de görünmeyen artıları mevcut. Cam balkon kapama sistemleri, binalarda görüntü kirliliğine neden olmadığı için, (yerel yönetimlerin tasarrufunda olmakla beraber) imar mevzuatına aykırı değildir. Güçlendirilmiş camlar darbelere dayanıklı olduğu için hırsızlara karşı evnizi korur.

Sistemi yaptırmak isterseniz birkaç noktaya dikkat etmenizi tavsiye ediyorum:

İlk olarak yaptıracağınız her imalat için geçerli olan, firmanın üretici mi, seyyar mı çalıştığını öğrenip, daha sonra çıkabilecek problemlerde muhatap bulabileceğinizden emin olun ve garanti şartlarını önceden konuşun.



Rulmanlı sistemlerde kullanılan metalin demir mi çelik mi olduğunu sorup, paslanmazlık garantisi olduğunundan emin olun.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP