24 Kasım 2010 Çarşamba

Açılır Çatı Sistemleri

Güneşi çok mu seviyorsunuz, mevsimleri doğal ortamında yaşamak mı istiyorsunuz? Kapalı alanlarının o sıkıcı ortamından artık kendinizi alıp dışarı atmak istiyor ve bunun için bir mekan bulamıyorsanız bunun için kesin çözüm Açılabilen Çatı sistemleridir.
Açılıp-Kapanan bu çatı sistemleri günümüzde en çok gün ışığından daha fazla yararlanmak isteyen Yüzme Havuzları, Spor tesislerinde, Bahçelerde, Cafelerde, Barlarda, Restaurantlarda, Alışveriş merkezlerinde. Teraslarda ve Konutlar gibi kapalı mekanlarda kullanılıyor hem bu tür mekanlar bu sistemleri kullanarak bir çok müşterisinin istediği doğal ortamı bulmasını sağlayıp aynı tip mekanlardan farklı bir hizmet sunuyor.

Bu tür sistemlerde önemli nicelikler su geçirmezliği ve yalıtım sistemleri olmasıdır.Çünkü eğer ısı yalıtım sistemi tam olarak olmazsa kış aylarında sorun çıkacaktır.Aynı şekilde bu su geçirgenliği ile de alakalıdır kar ve yağmur suları nedeniyle mekanı su basabilir bunun önemini bilen bir çok firma yaptıkları çatı sistemlerine çeşitli deneyler yaparak su geçirip/geçirmediği tam olarak ısı yalıtımının sağlanıp sağlanmadığını inceliyor.

Açılabilen çatı sistemlerinde fiyat farkı çatının motorlu olup olmadığına,ölçülerine,kalınlık modeline ve şekline göre değişmektedir

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP