22 Kasım 2010 Pazartesi

Binaların Ömrü Uzasın

Binalardaki dış cepheler zamanla birlikte dış hava şartlarına dayanamaz ve dış cephe boyaları eskimeye başlar… Dış cepheleri korumak için kaplamalar uygulanmaktadır. Bu dış cephe kaplamaları sürülerek uygulanan ve maliyet olarakda kolay ve en fazla tercih edilenler arasındadır.

Kaleterasit ile segmentte yıllardan beridir ürettikleri renkli sıvalar, boyalar ve dış cephelerdeki tecrübelerini bizlere sunmaktadırlar. Farklı koşullar enerji kullanımının çok yükseklerde olmasından ve enerji talebininden dolayı ucuz ve ekonomik izolasyon malzemelerine gereksinim duyurmaktadır.

Binalarınızdaki ısınma maliyetlerinin çoğalması ve dış cephelerdeki düşük kaliteli olan malzemelerin kullanılmasından sonra oluşan sorunların büyümesi ile birlikte ısı yalıtım sistemleri gitgide önem kazanıyor. Dış cephe kaplamalarında uzun süredir adı duyulan Kaleterasit renkli dekorasyon ve sıvaları ile yeni ürünler sundu. Bu sıvalar grenart akrilik emülsiyonlu esaslı ve iç dış olarak kullanılabilen TS 7847 normlarına uygundur. Ayrıca kalın ve silikonludur. Elastikiyet olarak ise -40 °C dereceye kadar özelliklerini korurlar ve çatlaklarıda kapatırlar. Binaların oturmasında oluşabilecek olan hareketlerden etkielenmez, silikonlu ve yüksek su itmeyle çarpan yağmur suyununda yüzeyleri ıslatmadan akmasını sağlarlar. Bu ürünlerin 144 renk seçeneği bulunuyor ve hertürlü dış cepheler için dekoratif seçenekler sunarlar.Sıcak ve soğuk havadan etkilenmez ve çatlamazlar, ayrıca güneşin ışınlarına karşıda dayanıklıdır.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP