24 Kasım 2010 Çarşamba

Ucuz Parke Modelleri

En ucuz parke modelleri Laminat parkedir.Bu tür parkeler ağacın yan mamullerinin (fındık kabuğu,talaş vb..) yapıldığı için ucuz maliyeti ile orta veya düşük gelirli aileler için tasarlanmış ve giderek yaygınlığını artırmıştır..Laminat parkenin kolay uygulanabilir yani monte edilme durumu avantajı vardır fakat izolasyon ve ses sorunu sentetik olduğundan sorun çıkartabilir.

Yani doğal olmadığından sadece ağaç görüntüsünü size sağlayacak ve üstünde bir topuklu veya bir şey düştüğünde fazla ses çıkartacaktır.Ayrıca belirtmek isterim ki Laminat parkeler suya çok dayanıksızlıklardır yani suya çok fazla temas ettirilmemelidirler aksi takdirde kabarmalar görülür.
Laminat parkenin en üstünde şeffaf bir film yapısı vardır bu film parkenin daha parlak bir görünümüne bürünmesini sağladığı gibi çizilmesini de önler. Laminat parke temizliği ise silinip daha sonra kurulamasından geçer eğer sildiğiniz zaman parke birleşim yerlerinden su alırsa belirdiğim gibi kabarcıklar oluşur.

Laminat parkelerin belirli bir kullanım yılı vardır bunun için çeşitli sınıfları vardır bunlar 31,32,33sınıf olmak üzere değişir 31sınfı olanlar daha çok ofis ve tiplerinde 33 sınıf ise ev ortamında kullanılır bu tiplerin değişme sebebi üstündeki şeffaf yapının giderek kaybolmasındandır.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP