9 Kasım 2010 Salı

Çin malı jeneratör fiyatları

Genel olarak Jeneratörlerin fiyatları ; Jeneratörün modellerine, yakıt/enerji türüne; yani; Motorinli Dizel jeneratör, Benzinli veya Doğalgazlı jeneratör olmasına, Jenerator Ses izalasyon kabini olup olmamasına, sessiz tip jeneratörlerden olmasına, ev tipi jeneratör veya büyük fabrika ve işletmeler için imal edilmiş jeneratör olup olmamasına göre değişmektedir
* 2. el jenaratör fiyatları, sıfır jeneratör fiyatlarından çok daha ucuzdur. Ancak ikinci el Jeneratör almanın da kullanma ömrü ve garanti açısından sakıncaları olduğunu da bilmekte yarar var.

•Yerli Marka Jeneratör fiyatları :
Aksa, Emsa, İşbir, Çukurova, Yanmar, Teksan, Jensa, Güçbir, Genpower, Maray jeneratör fiyatları jenaratör gücüne (kw/s) markasına modeline ve çeşitlerine (benzinli/dizel) göre en ucuz 1200-30000 Ytl arasında değişmektedir.
•Yabancı Marka Jeneratör fiyatları :
Yamaha, Honda, Cummins, Mitsubishi, John Dere, Vanguard, Lombardini, Ford, Deutz, MAN, Suzuki, Daewoo, Perkins, Bernard Motors jeneratör fiyatları jeneratörün gücüne (kw/h), markasına, modeline ve türüne (dizel/benzinli) göre en ucuz 200 -60.000 YTL arasında değişmektedir.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP