4 Ağustos 2012 Cumartesi

Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi İçin 15 Firma Teklif Verdi

Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi ihalesi için 15 ünlü firmanın ön yeterlilik başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı..
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Belli İstekliler Arasında” usulüne göre ihaleye çıktığı projeye gelen teklifleri değerlendirecek olan Belediye, ön yeterlilik şartlarına uygun görülen firmaları ihaleye davet edecek.
İşte teklif veren firmalar
Yurt gazetesinden Mehmet Demirkaya’nın haberine göre, teklif süresi 28 Haziran’da dolan ve ilk etabında toplam 14 bin 315 adet fore kazığın çakılacağı proje için teklif veren firmalar şöyle sıralanıyor:
Kolin İnşaat, ÖZKA İnşaat-AKM Yapı Ortaklığı, Polat Yol Yapı, STY İnşaat, Silahtaroğlu İnşaat, Makyol İnşaat, Burkay İnşaat-Makimsan Ortaklığı, Yapı Proje Merkezi, Öztaş İnşaat, Kalyon İnşaat, Atlı İnşaat, Fermak İnşaat-Özyurt İnşaat Ortaklığı, Öngün İnşaat-Günfalt İnşaat Ortaklığı, Nas İnşaat-Uğraş İnşaat-Nuhoğlu İnşaat Ortaklığı ve İnş. Müh. Haydar Sezen-San-İş Ortaklığı.
Çevreye dikkat!
Şartnameye göre ihaleyi kazan firma meydanın her tarafında birden inşaata başlamayacak. Ayrıca çalıştığı alanı panolarla tamamen kapatacak. Kazı nakli yapan kamyonların, kazı mahallinden ve döküm alanlarından çıkarken tekerlekleri yıkanarak yolları kirletmesi önlenecek. 7 gün 24 saat çalışılacak olan projeyi yüksekten gören bir noktaya da kamera konacak inşaat aralıksız izlenecek.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP