22 Ağustos 2011 Pazartesi

2011 Salon Dekorasyonu

2011 salon dekorasyonu konusunda tasarımcılar modellerini yavaş yavaş duyururken, bir tasarım harikası daha gün ışığına çıkıyor. Alışılmışın bir hayli dışında kalan bu tasarım, tasarımcısına büyük bir başarının kapılarını aralayacağa benziyor.

Salonlar evlerimizde misafirlerimizi ağırladığımız ve görselliğin en ön planda olduğu bölümlerdir. Diğer ev bölümlerinde dekorasyonda hem görsellik hem de işlevsellik aranırken, salonlar için durum çok farklıdır.

Yalnızca görselliğin arandığı salonlar için tasarımcılar fikirlerinde çok daha özgürdürler. Tabii ki bu da tasarımlarına yansımaktadır. Bu özel salon dekorasyonunda duvarlarda karmaşık figürler hakim iken, mobilyalar ve iç düzende son derece sade bir hava hakim.

Böylelikle kişiler duvarlarınızdan ziyade içerideki diğer bireylere bakmayı, mobilyalarınızı incelemeyi tercih edeceklerdir. Salonunuzun çok daha geniş görünmesini sağlayacak bu dekorasyon örneğinde, siyah renklerin insanların içini karartacağı düşüncesi sizi yanıltmasın, aksine bu tasarımda beyaz ön plandadır ve insanlar üzerinde son derece etkili bir ferahlık duygusu uyandırmaktadır.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP