18 Ağustos 2011 Perşembe

Şöminede Yeni Marka Biocamine

Camine: BioCamine markası adı altında ürettiği şömine ile şöminenin tanımını tamamen değiştiyor, aklınıza gelebilecek her türlü iç ve dış mekanda ateşin keyfini yeni nesil şömine BioCamine ile kullanıcılarına sunuyor.
Ev, otel, restaurant, cafe, bar, bahçe, havuz başı ve aklınıza gelebilecek her türlü iç ve dış mekânda ateşin keyfini yeni nesil şömine BioCamine ile kullanıcılarına sunuyor.

Avrupa'nın önde gelen firmalarının distribütörlüğünü yapan Camine kendi tasarladığı ürün yelpazesiyle ve özel projelerde yaptığı özel üretimleriyle de sektördeki çizgisini devam ettiriyor.

Dekorasyonda yeni bir anlayışı yeni proje ve tasarımlarla buluşturan BioCamine, hiçbir montaj ve ek tadilat gerektirmeden istenilen her yere uygulanabildiği gibi, baca, odun, duman vs. dertleri nedeniyle kullanılmayan atıl şömineleri ve döküm hazneli şömineleri de pratikliği sayesinde gerçek ateşle kullanılabilir hale getiriyor.

Özel tasarlanan kaset tipi brülörlerle bu işlemi çok kısa bir sürede gerçekleştiren BioCamine, şömine konforunu kullanıcılarının hayatına yeniden kazandırıyor.

Özel BioCamine yakıtı ile çalışan BioCamine yaklaşık 4 kw'lik ısısı ile hem dekorasyona hem de eve sıcaklık katıyor. BioCamine yakıtı tamamen bitkisel kökenli olduğundan dolayı çevre dostu ve sağlığa zararsız. Yandığında, özel birleşimi sayesinde ortama sadece az miktarda karbondioksit ve su buharı çıkarıyor. Bu özelliklerinin yanı sıra dumansız olması, baca gerektirmemesi ve atık madde bırakmaması gibi avantajları, BioCamine'yi çok daha tercih edilebilir hale getiriyor. Avrupa ve dünyanın gelişmiş ülkelerinde yeni nesil şömine olarak kullanılan BioCamine'ler artık Camine kalitesi ve güvencesiyle Türkiye'de de kullanıcılarıyla buluşuyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP