25 Ağustos 2011 Perşembe

Küçük Odalar İçin Dekorasyon Önerileri

Son 50 yılda bahçeli evlerden küçük ve daha kullanışlı evlere geçildi. Küçük evlerin dekorasyonu ve donatım tarzı da ayrı bir kültür olarak ortaya çıktı.

Küçük bir evde önemli olan sahip olduğunuz alanı en iyi şekilde değenledirmeyi başarabilmektir. Bu durum her köşeyi, her girintiyi , her çıkıntıyı kendi lehinize çevirmeniz gerekliliğini meydana çıkartmıştır.Örnek olarak mobilyalar sadece oturma takımı olarak değil yataktan , bazaya çok çeşitli amaçlarda kullanılmak üzere seçilir hale gelmiştir.

Boş alanları bir çok işe yaratmak küçük evlerden dekorasyon adına marifet ister. Büyük parça mobilyalarınızı küçük parça eklerle tamamlamak yer kazanımı açısından önemlidir.Misafirlerinizi oturakları masa altında toplanabilen yuvarlak masalarda ağırlamak size geniş yer kazandıracaktır.

Sadece yeriniz sınırlı olduğu için, o yeri küçük mobilyalarla doldurmak zorunda hissetmeyin.

Bunun yerine, daha büyük ama az miktarda parça ile çok daha lüks bir alan yaratabilirsiniz. Sadece oda daha iyi görünmekle kalmayacak, aynı zamanda gözünüze daha da rahat ve büyük görünmeye başlayacaktır. Örnek olarak, orta boy bir koltuk, birkaç küçük tek kişilik koltuktan daha iyi durmaktadır.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP