19 Ağustos 2011 Cuma

Şeffaf Estetik ve Dorma Kalitesi Bir Arada

Dorma Interior serisi, değişen koşullara ve tercihlere adapte edilecek ürünler sunuyor. Geçmiş dönemlerde öncelik rahatlıkken, bugün odalarda şeffaflık ve esneklik , zamanın ruhunu tanımlıyor. İç tasarımı değiştirmek için Dorma, iyi tasarlanan ürünlerinin yaşam tarzlarına entegre edilmesini sağlayarak modern çözüm yolları sunuyor.
Günümüzde mimaride daha bireysel talepler önem kazanıyor ve daha önemlisi projenin tanınan bir kimlikle birleştirilmesi isteniyor. Bu noktada cam panellerin kullanımı, böyle amaçlar için oldukça ideal. Şeffaflık, binanın bütün yüzeyi boyunca geniş alan ve ışık sunarak alanın ortak bir stil içinde birleşmesini sağlıyor.

Dorma’ nın cam kapıları ve cam sistemleri ile tamamen açık konseptlerde giriş ve çıkış alanları eşit şekilde ayrılırken; şık ve fonksiyonel bir verimlilik sağlanması garanti ediliyor. AGILE 150 sürme kapı sistemleri ile şeffaf arayüz yaratılırken; tasarıma uyum sağlayan estetiğe duyarlı ve yüksek kaliteli bir görünüm ile bütünlük sunuyor.

Cam, ışık alan ve açık olan şeffaf özel odalar yaratmak için uygun bir malzeme… Camlar yaşam alanlarını daha canlı yaparak çekici yerlere dönüştürüyorlar. Örneğin; girişler Arcos Universal aksesuarlarla cam kapılar ya da duvarlar ile geliştirildiği zaman daha belirgin zenginlikte gözüküyor.

Bu da daha fazla opak alternatifi davet ediyor. Böylece gün ışığına izin verirken, soğuk havayı dışarıda tutmuş oluyorsunuz. Ayrıca odalar dayanıklı cam yüzler ile daha “genişleyebilir” bir özelliğe sahip oluyor. Kullanılan cam aksesuarlar ile daha fazla estetik düşünce hayata geçiyor. Şeffaf çözümler için Dorma’nın farklı yaratıcılıkta, sofistike tasarımlar ile karakterize edilen ürünleri, emniyetli fonksiyonellikte ve kolay işleyişte…

Basitçe daha fazla rahatlık
Mekanlarda estetik ve fonksiyonel fikirlerin pahallı olmayan çözümlere ihtiyacı var. Odaya yerleştirilen akıllı ürünler ile sadece yaşanan yerin kalitesine katkı sağlamış olmaz, ayrıca genel yaşam kalitesini de bu şekilde artırabilirsiniz. Örneğin Manet tek noktadan sabitlenen aksesuarlar ile cam kayar kapılar tasarıma ferahlık katar.

Tek alan pek çok olasılık
Bugünkü trendler, mekanları daha çok yönlü ve gösterişli hale getiriyor. Değişik işler için farklı kullanımlarının daha kolay olması isteniyor. Tüm boş alanı farklı maksatlarla kullanmak, aynı zamanda baştan başa görünüşün bütünlüğünü korumak gerekiyor. Dorma kayar kapılar ile bu çok kolay talep edilebiliyor. Odaların konumuna göre birleşmesi ya da ayrılması için uygun olan profil hareket edebiliyor. Emniyetli fonksiyonelliği ile örnek bir çözüm sunuyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP