24 Ağustos 2011 Çarşamba

Mobilya Yerleştirme Yöntemleri

Mekanlarınızı yenileyebilmek için tasarım harikası bir mobilyaya sahipsiniz ancak onu nasıl yerleştireceğinizi bilmiyor musunuz? Ya da yerşeltirdiğinizde görünümü bir türlü içinize sinmiyor mu?

Bu artık hiç de zor bir sorun değil. Çözümü o kadar basit ki siz de profesyonelce mekanlarınıza zerafet kazandırabileceksiniz.

İlk olarak şunu söyleyelim ki mekanınızda koltuk takımının yanı sıra sandalye de kullanacaksanız, sandalye ve koltukların birbirine yakın durmasını sağlamanız lazım. Bu samimi ve sıcak bir ortam yaratmanız anlamına gelmektedi

Alanınız geniş ve müsaitse, iki koltuk veya oturma alanı arasındaki mesafe, 1.5 metreden başlamalıdır. Eğer yemek bölümüyle oturma alanı aynı salon içerisinde olursa, misafirleriniz daha rahat edecektir. Eşyalarınızı doğru kullanmanız rahatlığınız açısından çok önemlidir. Konumlandırmayı ne kadar doğru yaparsanız, o kadar konforlu bir alan yaratmış olursunuz. Öncelikle evinizin dekorasyonuna başlamadan önce, mutlaka planınızı yapmış olun. Belirli bir plan çerçevesine çok çıkmamaya çalışın.

Evinizin bütün alanının duvar yükseklik ölçülerini alın, ona göre başlayın.

Mobilyalarınızın salonunuzun hangi alanlarında ön planda olmasını istediğinize karar verin. Ona göre eşyalarınızı konumlandırın.

Koltuklarla orta sehpanızın araları eşit olmalı. Rahat bir alan yaratmaya özen gösterin.

Evinizin güneş alan kısımlarını asla kapatmayın. Ferah havasını bozmamaya çalışın. Eşyaları büyükten küçüğe göre yerleştirin. Alanınız boş ise, düzeltmeden öncesi için çok yararlı olacaktır.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP