24 Ağustos 2011 Çarşamba

Bebek Odasında Kendinize de Yer Ayırın

Bebek sahipleri ve bebek sahibi olmak isteyenler için bebek odası döşemek zor bir süreçtir. Eşiniz ve siz aklınızın erdiği ilk dönemlerden beri gördüğünüz farklı çocuk odalarından bir şeyler beğenmiş ve hafızanıza kaydetmişsinizdir.

Eğer bir bebek odası tasarlıyorsanız artık bu kayıtların görüntüye dökülme vakti gelmiş demektir. İkea gibi büyük dekorasyon mağazalarında hazır konseptler bulmak mümkündür.

Ancak siz bebek odasını yıllardır hayalini kurduğunuz şekilde yapmak istiyorsanız buna göre de düzenleme yapabilirsiniz. Örneğin İkea oyuncakların derli toplu durması için çok dolaplı bebek odaları önermektedir.

Siz bu oyuncakların asla dolaplarda durmayacağını, çıkartılan oyuncakların dolaplara asla geri konmayacağını bilenlerdenseniz bu dolapları es geçip bebeğinize daha çok oyun alanı ayırabilirsiniz.

Ikea tipi mağazaların bebek odalarında düşünmediği bir diğer ayrıntı da geniş koltuklardır. Bu koltuklar düşünülenin aksine bebeğiniz için değil sizin için önemlidir. Zamanınızın çoğunun bebek odasında geçeceği düşünülürse bu koltuklar bebeğinizin başında dinlenmek, onu uzanıp izlemek hatta bazen eşinize çaktırmadan bebek nöbetinde uyumak için çok önemli aksesuarlardır.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP