17 Ağustos 2011 Çarşamba

Turuncu Dizayn Duvar Kağıtları Modelleri

Turuncu Dizayn adını ev tekstil sektöründe 2000’li yılların başında perdelik ve tül üretimiyle duyurdu. Kendi markası olan “Fabric” kumaşlarıyla Türkiye genelinde birçok bayisi olan ve yoğun talep gören kolleksiyonlarını tüketicileriyle buluşturdu.
Zaman içerisinde duvar kağıdı ve kaplamaları konusunda isteklerin çoğalarak sürmesi bu alana yönelik ön çalışmaların başlamasına vesile oldu. Sektörde birçok yabancı marka olmasına rağmen; gerek Turuncu Dizayn Ismindeki konumunun orjinalitesi, gerek kolleksiyon seçimindeki öngörüsü, gerekse ürün kalitesiyle hakettiği değeri bulabileceği kanısına varılarak son Iki yıldır duvar kağıdı ve kaplamaları sektöründe de Ithal ettiği ürünleri kendi Ismi altında toplayarak bir anlamda Türkiye’de bir ilk e imza atarak kendi kolleksiyonu’nu oluştur ma becerisi ile faaliyet göstermeye başladı.

Koleksiyonlar oluşturulurken birbirlerine alternatif olacak tasarımların yanısıra; kağıtların kalitesi, kullanım özellikleri, uygulama kolaylıkları ve dayanım sürelerinin artırılması gibi birçok faydalı fonksiyona sahip olmalarına dikkat edildi. Özellikle her koleksiyonda bulunan altın ve gümüş yaldız baskılı kağıtlar hem tasarımları hem de baskı kalitelerinin yüksekliğiyle mekanlara eşsiz bir hava katmaktadır.

Modern,Klasik,etnik
Her beğeni nin kendine ait bir rengi,dokuyu ya da kombinasyonu bulacağı…
İşini aşkla yapan profesyonellerin tanıttığı sıcacık bir dünyanın içinde…
Bir sanat galerisini gezer gibi bazen evinizi bazen de bir ofisi hayal ederken…
Dünyanın farklı köşelerinden gelip de,yaşam alanlarımızı sarmalayan anlara ve
Özenle tasarlanmış yüzlerce çeşit duvar kağıdı
Turuncu Dizayn’da

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP