26 Ağustos 2011 Cuma

Salon Takımı Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Evlerimizde kullanmış olduğumuz mobilya ürünleri, dekorasyonun en önemli parçalarıdır. Mobilyaların ev içerisinde ki konumları, renkleri ve modelleri tüm ayrıntıları ile dekorasyonun bütünlüğünü oluşturmaktadır. Salon takımı modelleri bakılırken genel olarak renkleri ve üzerlerinde ki desenlerine göre tercih edilmektedir. Ancak mobilya alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar bulunmaktadır. Bunlar;

- Mobilyaların sağlam olup olmamasının kontrolünü ayrıntılı bir şekilde araştırın. Salon takımları, en çok kullanılan mobilyalar olduğundan daha dayanıklı ve sağlam olması gereklidir. Bu yüzden ağaçlardan üretilen ahşap mobilyaları almanız daha sağlıklı olacaktır.

Salon takımı seçerken ürünün su ve su gibi sıvılara ne kadar dayanıklı olduğunu öğrenmelisiniz. Bazı mobilya ürünleri yapısı itibari ile sıvıya dayanıklı değildir ve mobilyalar oldukça dayanıksızdır.

- Seçeceğiniz renkleri evinizin içerisini hayal ederek planlayın. Perdeleriniz, halılarınız ve aksesuarlarınız ile bir bütün olması gereken salon takımlarını bu gibi ayrıntılara dikkat ederek seçin.

- Salon takımlarını genel olarak büyük mobilya mağazalarından almaya özen gösterin. Kaliteli ve garantili ürünler her zaman bir adım öndedir.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP