28 Ağustos 2011 Pazar

Kumaş Duvar Kâğıtları

Herkesin çok iyi bildiği gibi evi gösteren duvarlardır. İç dekorasyonda istenilen ortamı oluşturmada işinize çok yarayacak duvar dekorasyon ürünleri olan kumaş duvar kâğıtları renkler ve desenlerin mükemmel uyumuyla tarz yaratacaksınız.

Kadife kumaşların üç boyutlu halleri, kocaman brodelerle süslenmiş ipekler, hafif çiçek modelleri ile verilmiş desenler göze ilk çarpan detaylar arasında görülmektedir.

Bu duvar kâğıtların da daha çok parlak olan dokular tercih edilmektedir. Kullanıcılarının taleplerinin çoğunlukta olduğu keten, ipek ve mica denilen taş dokuya sahip duvar kâğıtları yavaş yavaş yerini metalin başta olacağı sezonlara doğru ilerleme göstermektedir.

Arte firması tarafından kişilerin beğenisine sunulan carapace katoloğunda doğal derilerin yanı sıra metal iplikler ve onlara uygun dizayn edilen dokuma tekniklerinin de kullanılması kişilerin üzerindeki etkisini gözden kaçırmıyor.

Uygulama sırasında ve sonrasında koku yapmayan, akustik ve ses emicilik özelliği bulunan, bozulan ve yırtılan yerlerinin tamirinin kolay olması, iyi korunduğu zaman uzun yıllar boyunca dayanıklılığını koruması özelliklerine sahiptir.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP