25 Ağustos 2011 Perşembe

Bebek Odası Dekorasyonu Önerileri

Bebek odası hazırlamak ayrı bir zevk ve mutluluktur aileler için.Daha bebek dünyaya gelmeden odanın içinde neler olacağı düşünülür karar verilir bu çok heyecanlıdır.

Bebek odası hazırlanırken dikkat edilmesi gereken konular bulunmaktadır.Odanın rengi ışık alması,düzeni herşey bebeğin mutluluğu için oldukça önemlidir.Bebek odası sizin uyku odanızla yanyana olmalıdır.Onun güveni için bu çok önemlidir.

Bebek odası hazırlanırken emekleme yürüme dönemi de düşünülmeli ve odada zarar verici sivri uçlu yada çok küçük eşyalar kullanılmamalıdır. Ayrıca odasının ferah olması açısından kullanılan duvar renkleri açık,uçuk renkler de olamlıdır.

Bebek odası sıcağa yakın 20-21 dereceler arasında olmalıdır.pencere kenarına yatağı koyulmamalıdır.Bebeğin örtüsü büyük olmamalıdır.

Bu onun için çok sakıncalıdır. Bebek odasında olması gereken temel eşyalar arasında; bebek karyolası, yatak, alt değiştirme ünitesi, dolap, tavan aydınlatması, veya gece lambası, tam karanlık sağlayacak bir perde, oyuncak kutuları ve rafları, emzirme koltuğu vardır.Bebek yatağında doğal malzemeler tercih edilmelidir.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP