28 Ağustos 2011 Pazar

Otellerde Şömine Dekorasyonu

Otel dekorasyonunun önemli parçalarından biri olan şömineler kimi zaman ısınma ihtiyacını karşılamak kimi zaman ise romantik bir ortam oluşturmak için kullanılmaktadır. Otellerde ısınma ihtiyaçları farklı yöntemlerle karşılanmaktadır. Müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi amaçlayan işletmelerin tercihlerinden biride hem ısınma hemde müşterilerine daha iyi bir ortam sağlama amacı ile şömineleri kullanmaktadır.

Şömine modelleri klasik, rustik, modern ve özel tasarımlar olarak nitelendirilebilir. Son zamanlarda çok fazla ilgi gösterilmesi nedeni ile şömine sektöründe de farklı ve modern çizgileri ile çeşitli modelleri tasarlanmaya başlamıştır.

Otellerde şömineler ortak alanlarda kullanılabildiği gibi odalarda da kullanılmaktadır. Müşterilerine sıcak ve zevkli saatler yaşatmak isteyen oteller farklı uygulamalara gitmektedir. Özellikle kış aylarında tercih edilen bölgelerde kullanılmaktadır. İstanbul’a yakın Ağva bölgeside bunlardan biridir. Ağva bölgesinde bir çok otelde otel dekorasyonunda kullanılmaktadır.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP