27 Nisan 2011 Çarşamba

Fasara Serisi İle Estetik Çözümler

Fasara Dekorasyon Filmi, daha kolay, az maliyetli ve estetik çözümler sunuyor.3M Cam Filmleri Grubu ürünlerinden Fasara serisi, dış cephe camlarının iç yüzeyinin yanı sıra, iç mekanlardaki tüm cam yüzeylerde, estetik ve güveni bir arada sunuyor.
Fasara cam filmleri, özellikle ofis iç panel bölmeleri tasarlayan ve üreten, kumlama tekniğiyle camda saydamlığı derecelendiren üreticilere ve iç mimarlara, daha kolay, az maliyetli ve estetik çözümler sunuyor. Fasara serisi, ofislerin yanı sıra, alüminyum cephe kaplamalarında, ev, otel, restoran gibi mekanların iç dekorasyonunda da yaygın olarak kullanılıyor.

Teknolojik tasarımıyla cam yüzeylerin yanı sıra özellikle yaygın olarak polikarbon uygulamalarında da kullanılan Fasara serisi, kumlama sırasında camda meydana gelen aşınma ve hasarlara sebep olmuyor. Kumlama tekniğiyle elde edilmesi mümkün olmayan desen seçenekleri sunan ürün, istenildiğinde kolayca sökülüp, farklı bir desende ya da saydamlık derecesinde cam filmiyle değiştirilebiliyor.

Farklı cam yüzeylere uygulanabilen Fasara serisi, mekanlarda ışığı kaybetmeden saydamlık sağlıyor, iç yaşam alanlarının dekorasyonunda, camlı mekanların birbirinden ayrılmasında kullanılıyor. Camlar yerinden çıkarılmadan kolayca uygulanabilen Fasara serisi cam filmleri, kumlamaya alternatif pratik bir çözüm olarak dikkat çekiyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP