20 Nisan 2011 Çarşamba

İç Mekanlarda Ayrıcalıklı ve Modern Bir Yaşam

Son zamanlarda gördüğümüz tasarımlardaki desenler, daha büyük görünümleriyle mekanlarda büyüklük ve ihtişam hissi vermektedirler. “Odeon” Kolleksiyonu da bu ihtişam veren anlayışı yansıtan tasarımları içermektedir. “Odeon” Kolleksiyonu’nda, incelikle tasarlanmış desenlerinin ve geometrik şekillerinin uyumlu beraberliği iç mekanlarımıza ayrıcalıklı bir yaşam sunmaktadır.

“Odeon”, renklerindeki zenginliği ve metalik görünümüyle yumuşak, yuvarlak desenleri, verevine çizgileri ve dairesel şekilleri bütünleştiren ayrıcalıklı tasarımlara sahiptir. “Odeon”’da kullanılan renk paleti, modaya uygun olup genelde yumuşak tonlara sahiptir. Kullanılan renkler, koyu tonda mor, yeşil, kahverengi renklerden parlak turkuaz, şampanya ve fildişi beyazına kadar geniş bir renk yelpazesini içerir. “Odeon”’'un zengin tasarım içeriği geleneksel ve modern tarzlara uygunluk gösterir.

“Odeon” Kolleksiyonu’ndaki tüm ürünlerin non-woven (elyaf) malzemesinden yapılmış olması duvara uygulanabilme ve hatasız sonuç alınabilme olanağını sağlar. Yoğun non-woven malzemeden üretilmiş olması, Kolleksiyona ayrıcalıklı kalite üstünlüğü sağladığından evlerinizin yaşam alanları için ideal bir seçenek sunar. Ürünün silinebilirliği, güneşten etkilenmemesi ve alev almada geciktirici özelliğiyle ev, otel, restoran, ofis ve yoğun kullanımın olduğu mekanlar için son derece uygundur.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP