4 Ağustos 2011 Perşembe

Ergonomik ve Estetik Mutfaklar 2011

Kaleplus’ın minimalist bir mutfak mobilyası olan Tamarin & Timo mutfaklarda ergonomi, fonksiyonellik ve estetiği bir arada sunuyor.
Mutfakları, günümüz ihtiyaçlarına göre uyarlayarak, keyifli vakit geçirilen mekanlara dönüştürmeyi hedefleyen Kaleplus camın yarattığı estetik görünümün ön plana çıktığı Tamarin & Timo’nun ada ünitesi sayesinde sade tasarımını ergonomik mutfak konforuyla birleştiriyor.

Minimal görünümü ile Tamarin & Timo, alt dolaplarında kullanılan ahşap kaplama ve üst dolaplarındaki alüminyum çerçeveli cam kapakları ile şık bir görüntü sergiliyor. Siyah, beyaz, kırmızı gibi renk alternatifleriyle sunulan cam kapaklar, özgün bir duruş sergiliyor.

İki değişik kapak çeşidinin kombinasyonu ile yaratılan Tamarin & Timo’nun; Tamarin kapakta alpi wenge açık, alpi teak, alpi plesenk ve alpi hareli ceviz kaplama; Timo kapaklarda ise siyah, beyaz, kırmızı cam kapak alüminyum çerçeveli alternatifleri bulunuyor. Kaplama seçenekleri ile evinize özel bir görünüm yaratabileceğiniz Tamarin & Timo, stil sahibi bir mutfak isteyenlere hitap ediyor.

Zengin modül, yüzey, renk, aksesuar seçenekleri ve ada ünitesi ile Kaleplus, ergonomi, fonksiyonellik ve estetiği bir arada sunuyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP