20 Ekim 2011 Perşembe

Balkonlarınızı Yenileyin

Hepimiz bilirizki baharın ve yazın gelmesiyle herşey canlanır ve dirilir. Ağaçlar, çiçekler doğada yaşayan herşey hareketlenmeye başlar. Herşeyden önce bu canlılık sayesinde içimizde ısınır ve mutlu oluruz. Yaklaşan kış günlerinde ne yazık ki bu bahar havasını yaşamamız mümkün olmayacak. Daha çok evimizde soğuk bir ortam hakim olucak.

Çiçeklerle uğraşmak, toprakla igilenmek her zaman ruhumuzu dinlendirir. Ancak büyükşehirlerde yaşayanlarımız bilir ki bahçeli bir eve sahip olmak fazlasıylada zordur. Ancak sonuçta her evde bulunan balkonlarda bu çiçekleri yetiştirmenin keyfide nerdeyse bahçeyle aynıdır. Kış günlerinde yeşilden bu kadar uzak kalmamak gerekir. Balkonda yetiştirebilecek bir alan bulunmuyorsa bile saksı çiçekleri evimizin içinde de ortamı ısıtıp canlandırabilir.

Evinizi yeşille canlandırabileceğiniz oldukça fazla seçenek vardır aslında yeterince araştırırsanız. Kış aylarında da evinize renk getirebilecek balkonlarınızda rengarenk köşeler yaratabilceğiniz çiçek seçenekleri mevcuttur. İnanın evleriniz çok daha güzel ve sakinleştirici görünecektir. Bahar aylarında nasıl çiçeklerin açması hepimizi mutlu ediyorsa evimizde keyifle sulayacağımız çiçekler olması görünüm olarak çekici oldupu gibi, dekorasyonda da büyük farklılıklar cıkaracaktır.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP