31 Ekim 2011 Pazartesi

Novaluna İle Gözünüz de Dinlensin

Novaluna tasarımcılarının amacı- saf ışığa indirgenmiş armatür tasarımıydı. Şeffaf materyallerin kullanımı ile saf ışık görüntüsüne dönüştürülen Novaluna’nın tasarım ve aydınlatma teknolojisi konvansiyonel bir aydınlatma armatüründen çok daha ileridedir.

Aydınlatma teknolojisinin yaratıcı yansıması, kendini transparan prizmatik yüzey ve kenar sonlandırmalarında cömertçe belli eder-ışık yayılımı armatürün 4 kenarında birden gerçekleşir. İncelikli olgunlaşmış formu ile ikna edici tasarım dili sayesinde, saf ışık armatür ailesinin açıkça odak noktası haline gelmiştir.

Eldacon teknolojisi yansıyan ve direkt kamaşma için optimum sınırlandırma sunar. Direkt kamaşmayı azaltacak tüm standartlar fazlasıyla sağlar. Eldacon mikroprizmatik yapıda armatürler bu gereksinimi çok daha ileri düzeyde karşılar.

VDU (bilgisayar ile çalışılan) çalışma alanlarında, Eldacon teknolojisi ile Novaluna daha yüksek aydınlık seviyesini (UGR<=16)V gibi yok denecek kadar az bir kamaşma ile sağlar.

Işık dağılımı, kamaşma sınırlandırması ve aydınlatma sınırlarının yumuşaklığı, oda içerisinde ve çalışma alanı üzerinde dengeli aydınlatma ve bağımsız gruplandırılan çalışma alanları için daha fazla esneklik getirir. Novaluna armatür tasarımı ışığın kendisi kadar şeffaf ve hafiftir.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP