31 Ekim 2011 Pazartesi

Geleceğin Işığı Ledler

Enerji tasarrufu, küresel ısınma ve Kyoto Protokolü’nün gündemden düşmediği şu günlerde, enerjinin en çok harcandığı alanlardan biri olan aydınlatmada problemlere LED’ler çözüm sunuyor.

Çevreye zararı dokunmayan küçük ve güçlü ışık kaynakları LED’ler ışığın icadından sonra en önemli buluş olarak kabul ediliyor. Çünkü bu küçük ışık kaynakları hayatımızı kolaylaştırmak adına pek çok özellik mevcut.

Günümüzde kullanılan en verimli yapay ışık kaynağı LED’ler oldukça düşük enerjiyle çalışıyor, UV yaymıyor ve enerjinin tamamını ışık kaynağına dönüştürüp ısı yaymıyor. Böylelikle aydınlattığı eşyalara zarar vermiyor, enerjiden tasarruf sağladığı içinse ekonomik olma özelliğiyle ön plana çıkıyor.

İşte bu noktada devreye giren Jupiter markası aydınlatmada hayatımızı kolaylaştırmak için LED armatür ve ampul serisiyle alternatif çözümler sunuyor. İç ve dış mekanda yürüme yollarında, merdiven aydınlatmasında, kısa mesafe aydınlatmasında, tavanda efekt amaçlı pek çok noktada Jupiter LED armatürleri karşımıza çıkıyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP