27 Ekim 2011 Perşembe

Dış Mekanlardaki Rahatlık: Puf ve Minderler

Bahçe, teras ya da balkon... Her dış mekana yakışan ve uyumlu olan bu dekoratif tasarımlar ile hem ekonomik hem de zarif mekanlar yaratabilirsiniz.

Yazlık evinizin bahçesi ya da kışlık evinizin balkonu ya da terası hiç fark etmez...

Bu renkli ve portatif puf, minderler ile istediğiniz dekoratif şıklığı fazlasıyla yakalayabilirsiniz.

Tasarımcıların çılgın dünyasında hayat bulan ilginç dış mekan mobilyaları, hem yerden tasarruf ediyor, hem de ekonomik oluşu ile çok fazla servet dökmeden bahçe ya da terasınızı en görkemli hale dönüştürmek için size harika bir fırsat yaratıyor.

Rengarenk minder ve puflar, konforlu bir kanepeyi ya da koltuğu aratmayacak cinsten rahatlık sağlıyor. Renkleri, kullanılan malzeme ve tasarımları ile oturma grubu ağırlığında açık alanları kusursuz bir şekilde süslüyor.

Renk seçimini ve tasarımını seçtikten sonra güzel bir şemsiye ve şık bir sehpa ya da masayla tamamlayacağınız dış mekan dekorasyonunuz emin olun, sizi kocaman mobilyalara harcayacağınızdan çok daha fazla memnun edecek...

Portatif, kolay temizlenir, her yere kolayca taşınabilir, her şekil ve durumda kolayca kullanılabilir olmasından dolayı puf ve minderler, bu sıcak yaz günlerinde fazlasıyla revaçta olan dış mekan mobilyaları sınıfında en baş sıralarda yerlerini alıyorlar.

Hala bahçeniz ya da terasınız için uygun mobilya ve oturma grubu için karasızsanız, puf ve minder alternatiflerini gözden geçirmelisiniz

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP