18 Ekim 2011 Salı

Yeni Tasarım Mobilya Kulpları

Tasarım ve kaliteyi bir arada sunan Sıra dışı ve minimalist tasarımlarıyla ön plana çıkan Häfele'den Alüminyum, pirinç, döküm, sert polimer, naylon, yumuşak polimer, paslanmaz çelik ve deri gibi birçok farklı malzemeden üretilen Confalonieri mobilya kulpları.

Confalonieri mobilya kulpları, birbirleriyle kombin yapma özelliği ile mobilya sektöründe fark yaratıyor.

İstediğiniz malzemeleri birleştirerek özgün alternatifler geliştirmenizi sağlayan bu kulpların her biri farklı bir tasarımcı tarafından tasarlanıyor.

Örneğin, arzuya göre deri ve alüminyumu karıştırarak, yaşam alanlarını kişiyi yansıtan özel aksesuarlarla detaylandırmak mümkün. Ayrıca banyo, çocuk odası, yatak odası, mutfak ve ofis gibi yaşam alanları için ayrı ayrı gruplanmış olan Confalonieri mobilya kulpları zengin ürün çeşidi ile tasarımlarınızda kolaylık sağlıyor.

Tasarım ve kaliteyi bir arada sunan: Pamar mobilya kulpları
Sıra dışı ve minimalist tasarımlarıyla ön plana çıkan Pamar mobilya kulpları klasik ve çağdaş modelleriyle kaliteden ödün vermeden mobilya sektöründe yerini alıyor.

Zarif ve sade şekliyle, mekanlarınıza estetik görünüm sağlamanın yanı sıra, basınçlı zamak döküm malzemesiyle uzun yıllar kullanabileceğiniz Pamar kulplar, uygulanan mobilyaları farklı kılıyor.

Üst yüzeyleri krom, nikel, alüminyum olmakla birlikte mat ve parlak seçenekleri de bulunan mobilya kulplarının aynı zamanda metal ve deri kombinasyonlu çeşitleri de mevcut.

Yaşam alanlarını renklendiren Poliplast eğlenceli mobilya kulpları
Mobilya donanım ve aksesuarları konusunda uzman olan Häfele, farklı malzemelerden üretilen 5.000’in üzerindeki mobilya kulpu koleksiyonuna çocuk ve oturma odalarında kullanılmak için ideal olan rengarenk, desenli ve yumuşak Poliplast polimer kulpları da ekledi.

Beyaz, sarı, mavi, turuncu, vb. canlı renklerde sunulan bu kulpların mekanlara canlılık katmasının yanı sıra polimer kulpların en önemli özelliği, yumuşak yüzeyleri sayesinde bebek ve çocuk çarpmalarına karşı güvenlik sağlaması.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP