25 Ekim 2011 Salı

Hemzemin ile Zeminlerinizi Renklendirin

Hemzemin Zemin Kaplamaları Ltd. Şti., 2008 yılında, yapı kimyasallarının önde gelen firmaları ile çözüm ortaklığı çerçevesinde uzman uygulayıcı sıfatı ile faaliyetlerine başladı. Firma, son teknoloji makine donanımı ve kadrosunda bulunan uzman uygulama ekibi ile Türkiye ve yurt dışında birçok prestijli projede yer aldı. Birebir uygulamasında görev aldığı zemin kaplama projeleri arasında Şişecam fabrikası, Omsan Lojistik Merkezi zeminleri, IKEA otoparkları, Polo Garage mağazaları, Metroport AVM otoparkı, Tweegy mağazaları, Vakko mağaza zeminleri ve MAN fabrikaları bulunuyor.

Dekoratif zemin kaplamaları
Hemzemin, dekoratif zemin kaplamaları konusunda gereksinim duyduğunuz her konuda sınırsız, sorunsuz, özel ve çok yönlü çözümler üretebiliyor. Siz yeter ki zeminlerinizi renklendirmek isteyin ve kişiliğinizi yansıtacak şekilde dizaynını yapın. Hemzemin tarafından uygulaması gerçekleştirilen dekoratif zemin kaplama sistemleri; Pandomo Flor, Pandomo Wall, epoksi kaplamalar, poliüretan kaplamalar ve özel şap uygulamaları.

AVM mağazaları başta olmak üzere tüm iç mekanlarda kullanılabilen bir zemin kaplama malzemesi olan Pandomo Flor, son dönemlerde ev ve ofis zeminlerinde de çok fazla tercih edilen bir ürün olma özelliğini sürdürüyor. Pandomo ile hem zeminde hem de duvarda istenilen renklerde uygulama yapmak mümkün. Tasarıma dayalı bir ürün olması nedeniyle mimarların işlerini kolaylaştıran Pandomo Flor, son derece modern bir zemin kaplama sistemi.

Endüstriyel zemin kaplamaları
Son yıllarda endüstriyel alanlarda kullanılan kaplamaların, dekoratif alanlarda da uygulanmaya başlanmasıyla sektör farklı bir ivme kazandı. İhtiyacınıza uygun zemin kaplama sisteminin seçimi ve uygulaması konusunda uzman Hemzemin, kullanıcıların değişik ihtiyaçlarını da göz önüne alarak, yıllara dayalı deneyimi ve işbirliği içerisinde olduğu firmaların ürün desteği ile size en doğru yüzey çözümlerini öneriyor.

Hemzemin'in uygulamalarını gerçekleştirdiği zemin kaplamaları oldukça fonksyonel; çevreden gelecek zararlı etkilere ve aşınmaya karşı dayanıklı. Üzerinde bakteri barındırmayan ve son derece hijyenik olan bu ürünün uygulaması da kolay ve hızlı. Koşulların ağır olduğu endüstriyel alanlardan kimyasal etkilerin olduğu laboratuar zeminlerine, spor salonlarından kesin hijyen gerektiren sağlık merkezlerine, estetiğin ön planda olduğu ofis ve mağaza zeminlerine kadar çok çeşitli mekanlarda kullanılabiliyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP