27 Ekim 2011 Perşembe

Dekoratif Şemsiyelikler

Yağmurlu havaların vazgeçilmezi şemsiyelerin evlerdeki yuvası bu dekoratif ve farklı şemsiyelikler olabilir mi ne dersiniz? Artık yaz tamamen bitti; her ne kadar inanmak istemesek de bu gerçek vücudumuzda hissettiğimiz üşüme hissi ile pekişiyor maalesef...

Yağmur, çamur, fırtına, kar; artık önümüzdeki günler böyle geçip gidecek. Bu zor hava şartlarında bize eşlik edecek şemsiyelerimiz de evlerdeki kışlık alanlarına yerleştiler bile...

Şemsiyelerin daha ahenkli ve dekoratif görünmesini istiyorsanız, birbirinden farklı tasarımlardaki şemsiyelikleri hemen kapı girişinize konumlandırabilirsiniz.

Hem yerden tasarruf etmek hem de göze hoş görünen bir köşe yaratmak için şemsiyelik kulvarında fazlasıyla seçenek bulunuyor.

Mesela, ekolojik dengenin bozulduğu bugünlerde fazlasıyla ispat ediliyorken, bu sezon buna 'dur' demek için özel tasarlanmış şemsiyeliklerle siz de kendi çapınızda bir protesto yapabilirsiniz.

Şemsiyenizi üzerine koyduğunuzda içindeki çim tohumlu toprak, şemsiyenizden süzülen yağmurlarla birleşerek çim çıkmasına sebep oluyor. Bu şekilde evdeki oksijeni direk arttırmış ve ekolojik dengeye olumlu bir katkı sağlamış oluyorsunuz.

Bu ve bunun gibi ilginç tasarımlı ve fonksiyonel şemsiyelikler ile kışı daha eğlenceli bir hale dönüştürmek mümkün

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP