20 Ekim 2011 Perşembe

Ufak Ev Dekorasyonu

Evinizin küçük olması nedeniyle sevdiğiniz şekilde döşeyemiyor musunuz? Bunun için küçük ipuçları bulunmaktadır. İstediğiniz şekilde döşemeniz mümkün.Mobilyalarınızı takım halinde almak zorunda değilsiniz.Bunun yerine oda atmosferine uygun eşyalar kullanılabilir. Mobilya seçimi yaparken çok amaçlı mobilyalar seçilebilir.

Örneğin açılıp kapanabilir bir masa küçük evler için çok avantajlıdır.Küçük bir evin dekorasyonu için önemli olan sahip olduğunuz alanı iyi değerlendirmenizdir. Her köşeyi kullanmak istiyorsanız parçalı aksesuarlar kullanmalısınız.Alan küçük olduğu için küçük mobilyalar kullanmak zorunda değilsiniz.

Daha büyük ama az parçalı mobilyalarla şık bir ortam oluşturabilirsiniz.Karışık desenli eşyalar odanın daha küçük görünmesini sağlar. Bu nedenle duvar kağıtlarından mobilyalar ve aksesuarlara kadar bütün dekorlarda uyum sağlanmalıdır.

Küçük evlerde tablolar kullanılabilir bu odanın ilgi çekici olmasını sağlar. Perdeler ince sade ve ışık alabilen perdeler olmalıdır.Küçük evlerde ışık alımı çok önemlidir ve perdedeki iri desenler dikkat çektiği için odanın boyutunu gizler.

Ayrıca fazlalık yapan ve kullanışsız eşyalar kaldırılarak mekan daha kullanışlı hale getirilebilir. Duvar boya rengi küçük evlerde koyu tonlarda olmamalıdır.Bu odanın genişliğini küçültür.Zeminde aynı şekilde duvar gibi açık tonlarda olmalıdır.Böylelikle odanız daha büyük ve ferah görünür.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP