20 Ekim 2011 Perşembe

Dekorasyonda Taze Fikirler

Prosefyonel dekoratörler sıcak bir ortam yaratmak için öncelikle elinizde olan mobilya ve aksesuarlarla işe başlamanızı önerirler. Elinizdeki mobilyaları farklı yerlerde ve işlevlerde kullanmanız değişik bir hava yaratır.

Sahip olduklarınızı analiz edin. Oturma odanızda kahve masası eksikliği çekiyorsanız bu alanı ufak bir baş uçu komidiniyle doldurabilirsiniz. Günlük bir divanı yatak odanıza koymak, şarap raflarına banyo havlularınızla düzenlemek hoş görünebilir.

Eğer yeni bir eve taşınıyorsanız ve taşındığınız evin oturma odası genişse odayı doldurmak için mobilyaları birbirinden uzak yerleştirmeye kalkmayın. iki bölüme ayırıp bir köşeyi kalabalık misafirlere , diğer köşeyi de karşılıklı samimi sohbet köşesine çevirebilirsiniz. Bu gibi aranjmanlar evi sıcak bir ortam haline getirir.

Duvara tablo asarken tamamlayıcı objeler kullanmaya özen gösterin. Tablonun yanına renkleriyle uyumlu duvar tabakları ve aydınlatmaları bir arada kullanabilirsiniz.

Kontrastların da evinize ayrı bir hava katacağını unutmamalısınız. Tırtıllı objeleri düzlerle, mat renkleri parlaklarla, küçük ve kısaları uzun ve incelerle bir arada kullanmaktan çekinmeyiniz.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP