24 Ekim 2011 Pazartesi

Geçmişteki Modalar Geri Dönüyor

Kristal avizeler mazide kaldı diyorsanız, yanılıyorsunuz. Bir zamanlar çok gözde olan kristal avizeler şimdi yine moda. Çağımızın dekorasyon anlayışına göre tasarlanan kristal avizeler artık daha modern.

Geçmişi temsil eden en önemli dekorasyon unsurlarından biri kuşkusuz kristal avizeler. İlk çıktığı zamanlarda sadece varlıklı kişilerin evlerini aydınlatan bu avizeler bir süre sonra birçok eve girerek adeta moda oldu.

Değişen dekorasyon anlayışıyla birlikte kristal avizeler insanlara rüküş gelmeye başladı, bir süre pabuçları dama atıldı. Taki günümüze uyarlanana kadar. 'Klasikleşmiş' kristal avizeler de artık modern çizgilere ayak uyduruyor.

Gelişen teknoloji ve değişen dekorasyon anlayışıyla birlikte her ürün gibi kristal avizeler de değişiyor. Günümüzün modern kristal avizeleri, saray avizeleri gibi çok taşlı ve iri hallerinden kurtulup, daha sade, isteğe göre renkli ve de zarif bir değişikliğe uğradılar.

Ayrıca avizlerle uyumlu kristal aplikler de üretilirken, isteğe göre özel tasarlanan kristal tavan aydınlatmaları da hayli ilgi çekiyor. Böylece modern parıltılara dönüşen kristal aydınlatmalar, her zevke ve de eve uyan modelleriyle tekrar rağbet görmeye başladı bile

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP