27 Ekim 2011 Perşembe

Evinizde Konforlu Alanlar Yaratın

Uzun yıllarda edindiği "rahat ettirebilme" deneyimini her geçen gün ileriye taşımayı başaran İdaş, yatak alanındaki iddiasını modüler mobilyadan oturma gruplarına dek bir çok ürüne de taşıyor. Markanın tasarımlarında alışıldık İdaş konforunu ve kalitesini, yine İdaş'a özgü bir estetik anlayışla bir arada bulmak mümkün oluyor.

Bir evi huzurlu, benimsenen ve paylaşılan yapan nedir? Bu soruya birkaç farklı yanıt vermek mümkün. Elbette en önemlisi, o evi yaşayanların duyguları, evlerine kendilerinden neleri kattıkları. Sonrasında ise elbette dekorasyon anlayışı ve bu dekorasyonu şekillendiren ürünler.

Salonlar; evin tüm bireylerine olduğu kadar, o eve konuk olacak herkese de açık olması nedeniyle, belki de en fazla önem verdiğimiz yerlerden biri. Çizgisi, aksesuarları, renkleri, kullanım kolaylıkları gibi bir çok unsur, bu mekanda kişiden kişiye değişen farklılıklar içeriyor.

İdaş'ın oturma gruplarında da bu yoğun çeşitliliğin çözümlerini içeren modellere yer verilmiş. Markanın tasarımlarında işlevsellik, oturma rahatlığı, çok amaçlılık, estetik ve kalite gibi kavramlar başarıyla birleştirilmiş.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP