31 Ekim 2011 Pazartesi

Işığın Büyüsü

Hafele'den büyülü ortamlar yaratmak için Eyeleds ışıklandırma sistemleri... Häfele, güvenli ve ekonomik LED teknolojisinin kullanıldığı ve aydınlatma alanında heyecanlı bir yeniliği temsil eden Eyeleds yer ışıklandırma sistemlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Estetik görüntüsünün yanı sıra işaretleme veya yönlendirme gibi işlevsel amaçlarla da kullanılan yuvarlak ve dörtgen şeklinde sunulan Eyeleds’ler, halı, parke, taş ve farklı tasarımdaki iç ve dış yer kaplamalarında 6,5 milimetre’lik minimal gömme derinliklerinde kolayca uygulanabiliyor. Dış metali paslanmaz çelik ve çelik üzeri sarı mat kaplama seçenekleri bulunan Eyeleds ışıklandırma sisteminin, beyaz, mavi ve kehribar sarısı renkleri bulunuyor.

Toza, suya dayanıklı olan ve üretimde kullanılan kaliteli malzemeler sayesinde ömrü 100 bin saati bulan (11 buçuk yıllık devamlı kullanım süresi) Eyeleds ışıklandırma sistemi, montaj kolaylığı, çevreye zarar vermeyen yapısı, düşük enerji kullanımı, işlevselliği ve özgün tasarımı ile tüketicilerin tercihi oluyor. Sağlamlığı bağımsız bir kalite kontrol kurumu olan VDE tarafından test edilip onaylanan Eyeleds ışıklandırma sistemleri 2850N mekanik basınca dayanıklı. Bu yük kapasitesi 285 kilogram’a eşdeğer! Ayrıca yapılan testler sonucunda Eyeleds ışıklandırma sistemleri, 3 yıl devamlı kullanımdan sonra bile berrak ve güçlü ışık verme özelliğini kaybetmiyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP