10 Temmuz 2012 Salı

Artema T4 Lavabo Bataryaları


Teknoloji ve estetik tasarım gibi konularda pek çok kişinin üst seviyede çalışma beklediği en son ürünler arasında lavabo bataryaları gelmektedir herhalde. Ancak gelişen teknolojiye lavabo bataryaları da ayak uydurmaya başladı artık. Elinizi uzatınca sensörleri ile bunu algılayıp suyu otomatik olarak açan ve elinizi çektiğizde suyu kapatan oldukça teknolojik akıllı bataryalar uzun süredir piyasada mevcut bulunuyor. Bu tür bataryalar özellikle her gün binlerce kişi tarafından kullanılan alışveriş merkezleri ve iş merkezlerinin lavabolarında kullanılıyor. Bu sayede bu tür mekanlarda su giderlerinden tahmin edebileceğiniz gibi önemli ölçüde tasarruf sağlanabiliyor.

Eskiden dalgın ya da acelesi olan müşteriler lavaboları açık unutabildikleri gibi, lavaboları bazı kişiler tam kapatmayabiliyor ya da aşırı sıkarak kısa sürede bozulmasına ve su kaçırmasına neden oluyordu. Ayrıca işin bir de sağlık tarafı söz konusu. Bu tür bataryalar ile elinizi bataryaya temas etmeden yıkayabiliyorsunuz.

Bu tür otomatik bataryalar evlerde de önemli tasarruf imkanı sağlayabiliyor. Belki biraz pahalılar ama bataryayı açık unutma ihtimaliniz yok. Ayrıca tıraş olurken ya da dişlerinizi fırçalarken ikide bir bataryayı açıp kapatmak zorunda da kalmıyorsunuz ya da gereksiz yere su akıtmıyorsunuz. Bu durum hem su faturanıza olumlu yansıyor hem de daha az su tüketmiş olduğunuz için çevreyi de korumuş oluyorsunuz.

Lavabo bataryalarının estetik tasarımı konusuna gelirsek söylenecek çok şey olduğunu belirtmemiz gerek. Çok eski tarihlerden beri lavabolardaki musluk ve bataryalarda çeşitli süslemeler yapılmaktaydı. Tarihi yapılarda halen daha bu tür süslemeli musluk ve batarya örneklerini görmek mümkün. Günümüzde süsleme konusunda artık sadelik ve modernlik ön plana çıkmış durumda. Öyle lavabo bataryaları ve musluklar var ki insan basit bir batarya ya da musluk olduğuna inanmak istemiyor. Estetik konusunda öznellik ön planda olduğundan bu konuda birazdan sizlerle paylaşacağımız resimler size çok daha fazla şey anlatacaktır diye tahmin ediyoruz.

Her ne kadar lafı biraz uzatmış olsak da, bu yazımızın temel konusu Artema lavabo bataryaları ve biz de size Artema markası altında bulabileceğiniz T4 lavabo bataryası modellerine ait resimleri ve çeşitli bilgileri paylaşacağız.

T4 Ankastre Lavabo Bataryası


ARTEMA T4 ANKASTRE LAVABO BATARYASI
Kaba inşaat sırasında sıva altı montajı yapılmalıdır
Çıkış ucu uzunluğu: 180 mm.
Kendi kendini temizleyen silikon yüzeyli perlatör
Özel debi regülatörlü perlatör sayesinde max . 9 L/dk. su akışı sağlanmaktadır
STA uzantılı kodlarda max . 5,7 L/dk. su akışı sağlanmaktadır
Isı ve debi limitörlü özel kartuş

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP