17 Temmuz 2012 Salı

Karşıyaka'ya Yeni Ek Hizmet Binası


Karşıyaka Belediyesi, yeni ek hizmet binasını faaliyete geçirmek için gün sayıyor.

Karşıyaka Nergiz'de yapımı süren yedi katlı bina Karşıyakalılar'a sunacağı yeni hizmetlerle de dikkat çekiyor. 1470 metrekarelik inşaat alanına sahip binanın zemin katı sağlık ve ilkyardım merkezi olacak. Mamografi ve kemik ölçümü ücretsiz yapılacak olan merkezde haftanın belli günlerinde kadınlara danışmanlık hizmeti sunulacak. Karşıyaka Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'de faaliyetlerini Nergiz'deki binanın 1 ve 2. katından yürütecek. Çeşitli amaçlar için kullanılacak büroların da bulunduğu binada dernekler için de yer ayrıldığı görüldü. Çok amaçlı kullanıma sahip olacak olan ek hizmet binası Türkiye'nin en aktif konseylerinden biri olan Karşıyaka Kent Konseyi'ne de ev sahipliği yapacak. Bünyesinde kadın, gençlik, çocuk, engelli ve esnaf meclisini bulunduran kent konseyi kendi mekanına kavuşurken, toplantılarını da binadaki teknik donanıma sahip toplantı salonunda yapacak. Binanın son katında bulunacak olan toplantı salonu Karşıyaka Belediyesi'nin farklı sosyal aktivitelerine de kapılarını açacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, ilçede faaliyet gösteren ve mekan sıkıntısı yaşayan derneklere yeni hizmet binasında iki oda ayrıldığını belirtirken, yapımı devam eden diğer binalarda da aynı hizmeti verecek yerler ayıracaklarını söyledi.

1 milyon 300 bin liraya malolacak Nergis ek hizmet binasında başkanlık katı olacağını vurgulayan Karşıyaka Belediye Başkanı Durak, "Ek hizmet binamız yaz sonunda faaliyete geçecek. Vatandaşlarımız belli günlerde gelip başkanlarıyla görüşebilecekler" dedi. - İZMİR

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP